Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, στον χώρο του Bean Bar στη Λευκωσία, ο Σύνδεσμός μας φιλοξένησε τους διοργανωτές της φιλανθρωπικής εκδήλωσης Whisky & BBQ Experience 2026, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2026 στο ETKO Garden Venue στη Λεμεσό.
Η Πρόεδρος του Συνδέσμου παρέλαβε την επιταγή των 15.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα και συνεχάρη τους διοργανωτές και τους χορηγούς και ιδιαίτερα τον Μέγα Χορηγό «Alphamega». Παράλληλα, εξέφρασε τις θερμότερες ευχαριστίες τόσο της ίδιας όσο και των μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου.
Τόνισε ότι η πολύτιμη αυτή προσφορά συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθεια του Συνδέσμου για ενίσχυση της υφιστάμενης Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία και παράλληλα ενδυναμώνει το όραμά του για την κτιριακή αναβάθμιση της ΜΕΝΝ στο Μακάριο Νοσοκομείο, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
Τέλος ανέφερε ότι το ποσό των 15,000 ευρώ θα διατεθεί για την αγορά ειδικών καρεκλών Cangaroo Care που θα τοποθετηθούν στη νέα ΜΕΝΝ όταν αυτή ολοκληρωθεί.


