Ζυμώνουμε με αγάπη για τα θαύματα της ζωής

Το αλεύρι Μιτσίδη συνεχίζει να στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή, στηρίζοντας τον Σύνδεσμο Μωρά-Θαύματα και την Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου

Και φέτος το Πάσχα, το αλεύρι Μιτσίδη μας καλεί να ζυμώσουμε με αγάπη για τα θαύματα της ζωής. Αυτό είναι το μήνυμα της καθιερωμένης πια εκστρατείας κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Μιτσίδη, η οποία συνεχίζεται για 5η συνεχή φορά.

Όπως ανέφερε η Διευθύντρια Μάρκετιγκ της εταιρείας, Μαριέττα Μιτσίδου, η εταιρεία αποφάσισε για ακόμα μια φορά να ενισχύσει τον σύνδεσμο «Μωρά-Θαύματα, σκοπός του οποίου είναι η στήριξη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ, στη Λευκωσία. Έτσι, για ολόκληρο τον Απρίλη, με κάθε πακέτο αλεύρι Μιτσίδη που θα πωλείται ανά το Παγκύπριο, η εταιρεία θα συνεισφέρει 2 σέντ προς τον σύνδεσμο, με στόχο την ενίσχυση του εξοπλισμού της ΜΕΝΝ. 

Μέχρι τώρα, σαν αποτέλεσμα των προηγούμενων εκστρατειών της εταιρείας, εξασφαλίστηκε εξοπλισμός συνολικής αξίας πέραν των €26.000 για τη ΜΕΝΝ, περιλαμβανομένων δύο ειδικών μόνιτορς παρακολούθησης ζωτικής λειτουργίας νεογνών, ενός ολοκληρωμένου συστήματος πολλαπλής φωτοθεραπείας και ενός μηχανήματος μη επεμβατικής μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής των νεογνών.

Όλα τα έσοδα της φετινής εκστρατείας θα χρησιμοποιηθούν για την χρηματοδότηση της αγοράς ενός ακόμη  μηχανήματος CPAP μη επεμβατικής μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής  που χρειάζεται η ΜΕΝΝ του Μακάριου Νοσοκομείου στη Λευκωσία.

Όπως εξήγησε η Πρόεδρος του Συνδέσμου «Μωρά-Θαύματα» Έλενα Μεγαλέμου Τριανταφυλλίδη, παρ’ όλο που η ΜΕΝΝ λειτουργεί με άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι ανάγκες για εκσυγχρονισμό και εμπλουτισμό του εξοπλισμού είναι συνεχείς λόγω του ότι η Μονάδα νοσηλεύει όλο και περισσότερο εξαιρετικά πρόωρα νεογνά τα οποία χρειάζονται αυξημένη φροντίδα και υποστήριξη. Αναφέρθηκε στη σημασία και τις λειτουργίες του συγκεκριμένου μηχανήματος που θα χρηματοδοτηθεί από την φετινή εκστρατεία και αφού ευχαρίστησε την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ για την συνεχή στήριξη του Συνδέσμου κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει και αυτή την εκστρατεία με την ίδια αγάπη όπως και τις προηγούμενες φορές

-

 

-

 

-

 

-