Οδηγός Γονέων: Το Μωρό Θαύμα και το ταξίδι του

 

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το βιβλίο/οδηγός «Το Μωρό Θαύμα και το ταξίδι του», το οποίο προσφέρει με πολλή αγάπη σε όλους τους γονείς που τα μωρά τους νοσηλεύονται στη ΜΕΝΝ, από σήμερα διατίθεται δωρεάν σε έντυπη μορφή, στον προθάλαμο της ΜΕΝΝ του Μακάριου Νοσοκομείου.

Ευχαριστούμε θερμά την Επιστημονική Σύμβουλο του Συνδέσμου και πρώην Διευθύντρια της ΜΕΝΝ Καθηγήτρια Νεογνολογίας Δρ. Χριστίνα Καραολή για τη συγγραφή του βιβλίου. Πολλές ευχαριστίες στη φίλη του Συνδέσμου Κλειώ Χατζηγεωργίου για τον σχεδιασμό και την καλλιτεχνική επιμέλεια του βιβλίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό μας AstroBank και στον διαχρονικό υποστηρικτή μας την εταιρία DeLeMa McCANN Cyprus.

To βάθρο για τα βιβλία είναι προσφορά της εταιρείας Landas Colour Ltd.

Φωτογραφίες του Φωτορεπόρτερ Γιάννη Κούρτογλου κατά την παράδοση του βιβλίου/οδηγού στην ΜΕΝΝ από την Πρόεδρο του Συνδέσμου κα Έλενα Μεγαλέμου Τριανταφυλλίδη προς τους Επιστημονικό Γεν Διευθυντή Δρ Ανδρέα Νεοφύτου και β. Διευθύντρια Παιδιατρικής - Παιδίατρο Νεογνολόγο Δρ 'Ελενα Παπαμιχαήλ του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ.

Το βιβλίο διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα. Μπορείτε να το «κατεβάσετε» ή να το διαβάσετε μέσω της ιστοσελίδα μας.

-

 

-

 

 

-

 

-

 

-

 

-

 

 

-