Μήνας Ζυμαρικών και Αγάπης

Για όλο τον Οκτώβρη μαγειρεύουμε με αγάπη για το θαύμα της ζωής, με μακαρόνια Μιτσίδη. Αυτό είναι το μήνυμα της φετινής εκστρατείας Μήνας Ζυμαρικών και Αγάπης της εταιρείας Μιτσίδη.

Η εκστρατεία συνεχίζεται για 4η συνεχή χρονιά, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας Ζυμαρικών που γιορτάζεται στις 25 Οκτωβρίου, με τα μακαρόνια Μιτσίδη να μετατρέπουν ολόκληρο τον Οκτώβρη σε Μήνα Ζυμαρικών και Αγάπης.

Όπως ανέφερε η Διευθύντρια Μάρκετιγκ της εταιρείας, Μαριέττα  Μιτσίδου, φέτος η εκστρατεία στηρίζει τα πρόωρα μωρά θαύματα στον αγώνα τους για ζωή, ενισχύοντας τον Σύνδεσμο «Μωρά-Θαύματα». Θα είναι η 4η φορά που η εταιρεία Μιτσίδη στηρίζει τον Σύνδεσμο αυτό, σκοπός του οποίου είναι η στήριξη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου. 

Μέχρι τώρα, σαν αποτέλεσμα προηγούμενων εκστρατειών της εταιρείας, εξασφαλίστηκε εξοπλισμός συνολικής αξίας πέραν των €20.000 για την Μονάδα Νοεογνών, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δύο ειδικά μόνιτορς παρακολούθησης ζωτικής λειτουργίας νεογνών και ένα ολοκληρωμένο σύστημα πολλαπλής φωτοθεραπείας για τον νεογνικό ίκτερο.

Στόχος της φετινής εκστρατείας είναι η χρηματοδότηση της αγοράς ενός μηχανήματος νέας γενιάς CPAP μη επεμβατικής μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής των νεογνών για την Μονάδα. Ετσι, για ολόκληρο τον Οκτώβρη, με κάθε πακέτο ζυμαρικών Μιτσίδη που θα πωλείται ανά το Παγκύπριο, η εταιρεία θα συνεισφέρει 2 σέντ προς τον σκοπό αυτό. Η εκστρατεία θα προβληθεί τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και θα προβάλλεται επίσης και με ειδική σήμανση στα ράφια των υπεραγορών.

Η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου «Μωρά-Θαύματα», Μαρίνα Πηλακούτα, αφού ευχαρίστησε την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ για την συνεχή στήριξη του Συνδέσμου και την ενίσχυση των προσπαθειών για την αντιμετώπιση των αναγκών της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, εξήγησε τις συγκεκριμένες λειτουργίες του αναπνευστήρα και κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει και αυτή την εκστρατεία με την ίδια αγάπη όπως και τις προηγούμενες φορές.