Το μικρό κοτοπουλάκι

Ένα μικρό κοτοπουλάκι βιάζεται να βγει από το αβγό του και να γνωρίσει τους γονείς του με αποτέλεσμα να μπει στη δική του «θερμοκοιτίδα».

Ο αγώνας που δίνουν τα πρόωρα μωράκια αλλά και η δύναμη και το κουράγιο των γονιών.

Οπισθόφυλλο

Είμαστε μια αγκαλιά, ενωμένοι μια γροθιά. Κοίτα τι σε περιμένει… μια οικογένεια αγαπημένη! Είμαστε, σου λέμε, εδώ στο δικό σου το πλευρό μέχρι εσύ πια να μπορείς στο σπιτάκι μας
να ’ρθείς!

Ένα βιβλίο για τη δύναμη της αγάπης στα πιο μικρά μωρά.

Αγοράζοντας αυτό το βιβλίο, ενισχύετε τον Σύνδεσμο Μωρά-Θαύματα που στόχο έχει τη στήριξη και την αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ στη Λευκωσία, καθώς και την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν την προωρότητα και τα πρόωρα νεογνά που νοσηλεύονται στη μονάδα.

Με πολλή αγάπη, το ποσοστό της συγγραφέως, κας Κατερίνας Τσάνταλη  θα γίνει εξ ολοκλήρου δωρεά στα Μωρά-Θαύματα.

Υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τον Σύνδεσμο Μωρά-Θαύματα, κάποιος μπορεί να κάνει δώρο αυτό το παραμύθι στους γονείς που δίνουν αυτή τη μάχη ή σε ένα παιδί που γεννήθηκε πρόωρα για να αναγνωρίσει τη δύναμή του μέσα από ένα μικρό μα πολύ δυνατό κοτοπουλάκι.

Τιμή: 9,90 ευρώ

Σημεία Πώλησης: Διατίθεται προς πώληση σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Κύπρου και της Ελλάδας και κατόπιν παραγγελίας στα μικρά βιβλιοπωλεία.

 

 

-