4ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα

Mε πολλές χιλιάδες επισκέπτες να το τιμούν με την παρουσία τους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στην Λάρνακα το 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς της εταιρείας πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες για ενίσχυση και στήριξη του Συνδέσμου Μωρά Θάυματα.

Το φεστιβάλ περιλάμβανε καλωσόρισμα από τον Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη, τον πρωταθλητή Ράλι Σίμο Γαλαταριώτη και αγαπημένους ποδοσφαιριστές των παιδιών και των φιλάθλων που συμμετέχουν στον Σύνδεσμο ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Το Φεστιβάλ συμπεριλάμβανε ζωντανή μουσική, πολλά παιχνίδια, φαγητό και διαγωνισμούς. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φεστιβάλ συμμετείχε η παιδική χορωδία του Δήμου Λάρνακας, ο Ανδρόνικος και ολοκληρώθηκε με μεγάλη συναυλία από το συγκρότημα Melisses.

Το φεστιβάλ Προσφοράς της εταιρείας ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ αποτελεί πλέον θεσμός για την πόλη και την πιο σημαντική κοινωνική και ανθρωπιστική της εκδήλωση. 

Το ποσό των €12.770 από τις πωλήσεις των φαγητών και ποτών, διατέθηκαν για την ενίσχυση τoυ Συνδέσμου Μωρά Θαύματα. Επίσης η εταιρία ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στήριξε την όλη προσπάθεια με το επιπλέον ποσό των €25,000, το οποίο παραδόθηκε στην Πρόεδρό του Συνδέσμου, κα Στέλλα Κυριακίδου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε θέρμα την εταιρία ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ 1

 

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ 2

 

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ 3

 

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ 4

 

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ 5

 

πετρολινα 9

 

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ 6

 

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ 7

 

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ 8